YRITYS

Sertifioitu kosmeettisten pigmentointien ammattilainen Kuopiossa. Tarjoamme palvelumme aina ammattitaidolla, yksilöllisesti sekä ennen kaikkea turvallisesti useiden vuosien kokemuksella. Käytössäni on nykyaikaisimmat ja hellävaraisimmat tekniikat, ja luonnolliset lopputulokset ovat aina etusijalla. 

Olen Tuuli, Civill iCandyn perustaja, sekä iloinen ja huoleton taiteilijasielu!
 

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olen ollut pääosin toimistotöissä sekä kaupan alalla, kuitenkin aina kaivaten jonkinlaista luovaa työtä, jossa näkyisi oman käden jälki.
Olen aina ollut kiinnostunut kauneudenhoitoalasta, ja olenkin opiskellut alaa (kosmetologi) vuonna 2010.

 

Vuosia sitten nähdessäni Instagramissa ensimmäisiä Microblading ja puuterikulmia, mietin että tuota tahtoisin tehdä. En kuitenkaan tuolloin vielä uskaltanut seurata unelmiani, vaan tyydyin palkkatyöhön.

Lopullisen päätöksen yrittäjäksi ryhtymisestä kauneusalalle tein kuitenkin välittömästi äitiyslomani päätyttyä vuonna 2019.
 

Haalin useita koulutuksia kasaan, ja tähän päivään mennessä niitä onkin kertynyt jo 16kpl sertifikaatteineen.

Koulutan ja kehitän jatkuvasti itseäni. Rakastan pikkutarkkaa työskentelyä ja sitä, että näen työni tulokset heti. Minulle on myös tärkeää, että saan palvella jokaisen asiakkaan kiireettömästi sekä yksilöllisesti. 
Työskentelytyylini on huumoria täynnä, rento ja iloinen, ja toivon että tämä välittyisi liikkeessäkin asiakkaille. 

Kiitos asiakkaat, jotka mahdollistatte minulle sen, että saan tehdä tätä unelmatyötäni. 


 

IMG_7475.JPG