top of page
IMG_3350.PNG
FAQ - USEIN KYSYTYT
KYSYMYKSET

Sattuuko kestopigmentointi?
Tuntemukset hoidon aikana ovat yksilöllisiä, mutta kulmia pigmentoitaessa useimmat kuvailevat tunnetta "kulmien nyppimiseksi". Silmien, sekä etenkin huulten kohdalla tunne on varmasti epämiellyttävämpi, mutta sanoisin silti että ei hätää - tekniikkamme on hellävarainen ja pintapuudutetta lisätään tarvittaessa useammin oloa helpottamaan.

Mitä eroa on Microbladingillä ja kestopigmentoinnilla?
Klassinen Microblading tarkoittaa todella luonnollista, "karvamaista" pigmentointia. Tämä tehdään yleensä manuaalisella tekniikalla, kun taas pigmentoinnit toteutetaan tatuointikoneeseen verrattavalla laitteella. 

Sopiiko kestopigmentointi tai Microblading rasvoittuvalle iholle?
Kestopigmentointi sopii jokaiselle ihotyypistä riippumatta. Rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle kestopigmentointi on aina kestävämpi ja siistimpi vaihtoehto, kuin Microblading.

Voiko minulle tehdä pigmentointia, mikäli minulla ei ole lainkaan omia kulmakarvoja?
Kulmien pigmentointi on mahdollista, vaikkei omia kulmakarvoja olisikaan. Mikäli kulmakarvoja ei ole, voi olla, että Microblading on sinulle sopivin vaihtoehto. Voimme kuitenkin katsoa juuri sinulle sopivan tekniikan paikan päällä hoitolassa. 

Voiko pigmentoinnin ottaa raskauden tai imetyksen aikana?
Emme tee pigmentointeja raskaana oleville tai imettäville henkilöille. 

Voiko luomen päälle pigmentoida?

Luomen päälle ei koskaan pigmentoida, mutta se ei ole este pigmentoimiselle. 

Voiko arven päälle pigmentoida?
Tapauksesta riippuen kyllä. On kuitenkin odotettavissa, ettei pigmentti pysy yhtä hyvin arven kohdalla, kuin terveellä iholla.

Voiko kulmakarvat tai muut pigmentoinnit värjäytyä sinisiksi tai punaisiksi?
REACH-asetusten mukaiset pigmentit eivät sisällä raskasmetalleja, jotka voisivat värjätä pigmentoinnin ajan saatossa ei-halutun värisiksi. 
Käytössämme on aina maailman laadukkaimmat ja turvallisimmat pigmentoinnit, jotka säilyttävät värinsä kauniisti haalistuen.

Voiko toimenpiteen maksaa osamaksulla?
Voit maksaa kahdessa erässä. Ensimmäinen maksu tulee suorittaa ensimmäisellä hoitokerralla, ja toinen vahvistuksessa 4-6 vk kuluttua alkulaitosta.

bottom of page