KESTOPIGMENTOINTI & 
MICROBLADING

Mitä kestopigmentointi on?

Kestopigmentointi on huoleton, helppo ja pitkäaikainen tapa tuoda esiin omien kasvojen parhaat piirteet korostamalla silmiä, huulia tai kulmakarvoja. Sitä voi kutsua kevyeksi tatuoinniksi, mutta sitä ei tehdä yhtä syvälle ihoon kuten tavallisia tatuointeja.

Pigmentoinnit pysyvät iholla 1-5 vuotta riippuen ihotyypistä ja elämänlaadusta, sekä pigmentoinnin hoidosta. Pigmentoinnin ylläpito on helppoa sen haalistuessa. Pigmentoinnit suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan omien mieltymysten, hiusvärin, ihonvärin ja kasvonpiirteiden mukaisesti.

Toimenpide sisältää kolme eri vaihetta - suunnittelu, pigmentointi ja jälkihoito.

Käytämme Swiss Colorin sekä PermaBlendin turvallisia ja tutkittuja pigmenttejä, jotka täyttävät REACH -asetuksen vaatimukset.

Suosittelemme ennen varsinaisen ajan varausta konsultaatiota tapauksissa, joissa pigmentoitavalla alueella on jo muualla tehty pigmentointi.

Konsultaatio on toteutettavissa joko etänä tai paikan päällä.

Työnäytteisiimme voit tutustua paremmin Instagramin tai Facebookin välityksellä, joista molemmista löydymme yrityksemme nimellä.

Eyebrow Treatment

PIGMENTOINTI-

VAIHTOEHDOT

OmbréBROWS

Puuterikulmat. Pigmentointikoneella tehdään kauniin puuterimaisia, kevyttä meikkiä muistuttavia kulmia. Tekniikalla kuitenkin onnistuu tehdä niin luonnollista, kuin näyttävämpääkin ilmettä. 

Tämä tekniikka EI OLE sama kuin vanhanaikaiset tasaisen tummat ja syvälle tehdyt kulmat.
Teemme kulmat nykyaikaisilla menetelmillä ja tekniikoilla kevyesti ihon pintakerroksiin, jolloin kulmien pysyvyys vaihtelee kaikkea 1-5 vuoden väliltä. 

Hellävaraisin tekniikkamme sopii kaikenlaisille ihotyypeille ja täten myös iäkkäämmille ihoille!

phonto 2.JPG
LipBLUSH/
CandyLIPS

Huulten pigmentoinnin idea on korostaa huulten omaa luonnollista muotoa, parannella huulten väriä ja/tai symmetriaa. Huulten sävyttäminen tuo huulillesi selkeämmän, täyteläisen sekä nuorekkaan näköisen ilmeen. Tavoite hoidossa on korostaa ja parannella omia huuliasi lopputuloksen pysyen erittäin kauniina ja luonnollisen keveänä.

Lopputulos on kuin kaunis ja kevyt huulisävyte - voit lisätä huuliin hieman kiiltoa, tai huulirasvaa ja huulesi näyttävät terveiltä ja kauniilta vuorokauden ympäri!

IMG_9565.jpg
Lash Liner, Eyeliner

Silmienrajaukset tehdään pigmentointikoneella, jossa asiakkaan ripsirajaan muotoillaan hänen silmiin ja mieltymyksiin sopiva kestorajaus. Rajaus on mahdollista tehdä yläluomelle, alaluomelle tai ripsirajaan ripsien väliin.

Häivytystekniikalla voidaan luoda sekä luonnollinen, että meikkimäinen ja vahva ilme. 

phonto 11.JPG
121485419_351824739369044_5868888846797258936_n.jpg
LuxBROWS

LuxBROWS -tekniikassa yhdistetään parhaat puolet Microblading tekniikasta sekä koneella tehtävästä varjostustekniikasta, eli kulmista löytyy sekä karva- että konetekniikkaa. 

Hybridit voivat olla mitä vain erittäin luonnollisen tai näyttävän väliltä, ja asiakkaan kanssa on sovittavissa, kuinka paljon puuteri/karvatekniikkaa niissä on.

Tämä tekniikka on loistava sellaiselle, jolla on omaa karvaa hyvin vähän tai jos sinulla on ollut Microblading kulmat, jotka ovat mielestäsi liian kevyet tai niiden pysyvyys on ollut heikkoa.
Tekniikka toimii myös silloin mainiosti, kun halutaan peittää vanha pigmentointi.

HUOM! Kaikkien vanhojen pigmentointien päälle emme voi työskennellä, joten mikäli sinulla on vanhat ja muualla tehdyt kulmat, olethan ensin meihin yhteydessä joko sähköpostitse tai nettiajanvarauksesta varattavan konsultaation kautta. 

Hybridikulmat sopivat kaikille ihotyypeille sekä kaiken ikäisille asiakkaille.

IMG_8406.jpg
Microblading

Microblading -tekniikalla piirretään kulmiin jokainen karva yksitellen. Toimenpiteessä käytetään steriilejä, pieniä erikoisteriä, ja ihoon vedetään terällä pieniä viiltoja, jotta pigmentti pääsee ihoon sisään.

Microblading voi olla hieman kivuliaampi tekniikka kuin kestopigmentointi. Microbladingin kesto on noin 6-12kk, mutta pysyvyys on aina yksilöllistä.

ENNEN
TOIMENPIDETTÄ
 • Vältä kulmien vahausta, nyppimistä tai sokerointia 2 viikkoon ennen pigmentointia

 • Vältä kofeiinia tai verta ohentavia lääkkeitä 48h ennen aikaa (aspiriini, ibuprofeiini, niasiini). Voivat aiheuttaa ylimääräistä verenvuotoa hoidon aikana, joka voi vaikuttaa loputulokseen

 • Ei kulmien tai silmien kestovärjäystä 2-3 päivää ennen käsittelyä

 • Ei kosmeettista valkaisukäsittelyä

 • Vältä nikotiinituotteita juuri ennen laittoa (kiihdyttää verenkiertoa ja voi aiheuttaa ylimääräistä verenvuotoa)

 • Ennen huulten pigmentointia kuori iho vähintään muutamaan kertaan ennen aikaasi. Kosteuta huulia hoitavalla voiteella jatkuvasti ja varsinkin kuorinnan jälkeen. Vältä kuivattavien huulimeikkien tai muiden tuotteiden käyttöä. 

 • Vältä Omega3 -kalaöljyn käyttöä 2 viikkoa ennen aikaa (voi vaikuttaa paranemiseen ja parantuneeseen lopputulokseen)

 • Ei ihoa uudistavia hoitoja tai tuotteita 2 viikkoon ennen varattua aikaa (A-vitamiini, AHA-yhdisteet, Anti Aging -tuotteet, ihoa kuorivat tuotteet)

TOIMENPITEEN
JÄLKEEN
 • Vältä rasvaisia voiteita, ripsiväriä ja huulipunaa käsitellyillä alueilla 4-7 päivää

 • Vältä urheilua ja hikoilua 4-7 päivää

 • Ei saunaa 28 päivään, ei uimista 14 päivään

 • Ei aurinkoa tai solariumia 8-10 päivään (UV-säteily voi muuttaa värisävyä)

 • Vältä piilolinssien käyttöä viikko eyeliner -kestopigmentoinnin jälkeen

 • Huulien kestopigmentointi voi laukaista huuliherpeksen, joten oireiden ilmaantuessa käytä välittömästi Zoviraksia tai muuta vastaavaa voidetta/lääkitystä.

 • Ei verenluovutusta 4kk toimenpiteen jälkeen

ESTEET
PIGMENTOINNILLE
 • Raskaus & imetys (Myös 3kk synnytyksen jälkeen & imetyksen aikana)

 • Herpes pigmentoinnin aikaan (huulipigmentoinnit)

 • Kuume tai palelu

 • Krooninen sairaus, vain lääkärin luvalla! Diabetes, syöpä, rythmihäiriöt, maksasairaus, munuaissairaus,

 • Jatkuva lääkekuuri tai lääkehoito, ainoastaan lääkärin luvalla

 • Epilepsia

 • Viruksen tai bakteerin aiheuttama infektio (influenssa, hepatiitti B, AIDS, tuberkuloosi)

 • Verenohennuslääkkeet - omalla vastuulla - kudos vuotaa pigmentoitaessa normaalia enemmän, jolloin pigmentti ei välttämättä pysy

 • Verenvuototauti

 • Ruusufinni, syntymämerkki käsiteltävällä alueella

 • Tulehtunut iho, akne, kysta tai ihottuma käsiteltävällä alueella

 • Alle 1,5v sädehoidosta

 • Alle 2 kk kulmien laserkäsittelystä

 • Huultentäyte (3kk täytteen laitosta alue voidaan pigmentoida)

 • Halkeilevat huulet

 • Turvotus tai mustelmat käsiteltävällä alueella

 • Ripsienpidennykset silmäluomien pigmentoinnissa

 • Jos sinulla on jokin lääkehoito, lääkekuuri tai pitkäaikaissairaus, voimme tehdä pigmentoinnit sinulle VAIN lääkärisi myöntämällä luvalla.

ENSIMMÄINEN
KESTOPIGMENTOINTI

Kestopigmentointiaikaan kuuluu muotoilu, itse toimenpide, jälkihoito sekä tarvittaessa lisäehostus n. 4 viikon kuluttua alkulaitosta. Kestopigmentointiin varataan aikaa alueesta riippuen 1-3 tuntia. Pigmentointien värit, sävyt ja mallit suunnitellaan huolella asiakkaan kasvojen piirteisiin sopiviksi. Suunnittelu tehdään paikan päällä yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveita kunnioittaen ja kuunnellen. Käsiteltävä alue puudutetaan ennen pigmentoinnin aloittamista, jotta käsittely olisi mahdollisimman kivutonta ja mukavaa asiakkaalle. Puudutteet ovat geelimäisiä reseptivapaita pintapuudutteita. Käsittelyssä väriaine viedään ihon epidermiskerroksen ja dermiksen väliin pigmentointineulalla.

Kestopigmentoinnit pysyvät ihossa 1-5 vuotta ja haalistuvat pikkuhiljaa ihon uusiutumisen myötä.

Uuden pigmentoinnin hintaan kuuluu 1 vahvistuskerta sekä hoitovoide, jonka jälkeen mahdollisesti tarvittavat vahvistukset maksetaan omakustanteisesti hinnaston mukaan.

PIGMENTOINNIN
KOTIHOITO

Pigmentoinnin tulos näyttää 5-7 päivän ajan lopputulosta tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa hilseilemällä kuolleen ihosolukon mukana.
Mikäli alueella esiintyy rupea, sitä ei saa itse irrottaa vaan sen tulee kulua itsestään pois.

Silmienrajausten ja huulten pigmentoinnin yhteydessä saattaa esiintyä turvotusta, joka kestää 1-2 päivää. Silmäluomien ja huulten turvotusta voi vähentää esimerkiksi hautomalla luomia kylmällä, kuten kylmämaskilla 2-3 kertaa päivässä enintään 5 minuuttia kerrallaan. 

Kestopigmentoinnin jälkeen ei voi luovuttaa verta 4 kuukauteen. 

Käytä pigmentoidulla alueella vain meiltä saamaasi hoitovoidetta.

Ohjeita noudattamalla ihon paraneminen on nopeampaa, vältät mahdolliset infektiot ja lopullinen väritulos on tavoitteiden mukainen. Ongelmien tai kysymysten ilmaantuessa älä epäröi ottaa yhteyttä!

Peruutusehdot:

Peruutukset tulee tehdä 48h ennen varauksen alkua, muussa tapauksessa perimme hoidon hinnan kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa (alle 48h varauksen alkuun) asiakkaan tulee varata peruutetun ajan tilalle uusi aika. Aikaa voi siirtää VAIN KERRAN. Mikäli siirretty aikakin perutaan, vaikka sairastapauksenkin vuoksi, perimme peruutetusta ajasta 100% hoidon hinnasta. Varaamalla ajan, hyväksyt myös peruutusehdot ja sitoudut niihin. 

Sopimukseen kuuluvan vahvistuksen (4-6vk laitosta) siirtyessä yli 6vk päähän, asiakas maksaa vahvistuksesta hinnaston mukaisesti.