top of page

Mitä kestopigmentointi on?

Kestopigmentointi on huoleton, helppo ja pitkäaikainen tapa tuoda esiin omien kasvojen parhaat piirteet korostamalla silmiä, huulia tai kulmakarvoja. Sitä voi kutsua kevyeksi tatuoinniksi, mutta sitä ei tehdä yhtä syvälle ihoon kuten tavallisia tatuointeja.

Pigmentoinnit pysyvät iholla 1-5 vuotta riippuen ihotyypistä ja elämänlaadusta, sekä pigmentoinnin hoidosta. Pigmentoinnin ylläpito on helppoa sen haalistuessa. Pigmentoinnit suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan omien mieltymysten, hiusvärin, ihonvärin ja kasvonpiirteiden mukaisesti.

Toimenpide sisältää kolme eri vaihetta - suunnittelu, pigmentointi ja jälkihoito.

Suosittelemme ennen varsinaisen ajan varausta konsultaatiota tapauksissa, joissa pigmentoitavalla alueella on jo muualla tehty pigmentointi.

Konsultaatio on toteutettavissa joko etänä tai paikan päällä.

Työnäytteisiin voit tutustua paremmin Instagramissa tai Facebookissa.

Eyebrow Treatment

PIGMENTOINTITEKNIIKAT

OmbréBROWS

Puuterikulmat. Pigmentointikoneella tehdään kauniin puuterimaisia, kevyttä meikkiä muistuttavia kulmia. Puuteritekniikalla onnistuu tehdä niin luonnollista, kuin näyttävämpääkin ilmettä. 

Tämä tekniikka EI OLE sama kuin vanhanaikaiset tasaisen tummat ja syvälle tehdyt kulmat.
Kulmat tehdään nykyaikaisilla menetelmillä ja tekniikoilla kevyesti ihon pintakerroksiin, jolloin kulmien pysyvyys vaihtelee kaikkea 1-5 vuoden väliltä. 

image_6483441.JPG
LipBLUSH/
CandyLIPS

Huulten pigmentoinnin idea on korostaa huulten omaa luonnollista muotoa, parannella huulten väriä ja/tai symmetriaa. Huulten sävyttäminen tuo huulille selkeämmän, täyteläisen sekä nuorekkaan näköisen ilmeen. Tavoite hoidossa on korostaa ja parannella asiakkaan omia huulia kauniisti ja luonnollisen keveästi.

image_6487327-3.JPG
Lash Liner, Eyeliner

Silmienrajaukset tehdään pigmentointikoneella, jossa asiakkaan ripsirajaan muotoillaan hänen silmiin ja mieltymyksiin sopiva kestorajaus. Rajaus on mahdollista tehdä yläluomelle, alaluomelle tai ripsirajaan ripsien väliin.

Häivytystekniikalla voidaan luoda sekä luonnollinen, että meikkimäinen ja vahva ilme. 

phonto 11.JPG
D4DE9F3A-936F-47FA-83D6-B52199B790B1.JPG
LuxBROWS

LuxBROWS -tekniikassa yhdistetään parhaat puolet Microblading tekniikasta sekä koneella tehtävästä varjostustekniikasta, eli kulmista löytyy sekä karva- että konetekniikkaa. 

Hybridit voivat olla mitä vain erittäin luonnollisen tai näyttävän väliltä, ja asiakkaan kanssa on sovittavissa, kuinka paljon puuteri/karvatekniikkaa niissä on.

Tämä tekniikka on loistava sellaiselle, jolla on omaa karvaa hyvin vähän tai jos sinulla on ollut Microblading kulmat, jotka ovat mielestäsi liian kevyet tai niiden pysyvyys on ollut heikkoa.
Tekniikka toimii myös silloin mainiosti, kun halutaan peittää vanha pigmentointi.

HUOM! Kaikkien vanhojen pigmentointien päälle emme voi työskennellä, joten mikäli sinulla on vanhat ja muualla tehdyt kulmat, olethan ensin meihin yhteydessä joko sähköpostitse tai nettiajanvarauksesta varattavan konsultaation kautta. 

Hybridikulmat sopivat kaikille ihotyypeille sekä kaiken ikäisille asiakkaille.

HOITOON VALMISTAUTUMINEN
 • Tule toimenpiteeseen mieluiten kevyellä meikillä

 • Valmistaudu pieneen punoitukseen, joka on aivan normaalia ja ihotyypistä riippuvaista

 • Vältä ibuprofeiinin, niasiinin tai aspiriinin käyttöä 48h ennen toimenpidettä. Mikäli olet epävarma lääkkeesi ja/tai hoidon sopivuudesta, varmista hoidon sopivuus aina ensin lääkäriltäsi!

 • Ei alkoholia 48h ennen toimenpidettä

 • Ei kofeiinipitoisia juomia 12h ennen toimenpidettä 

 • Vältä ihoa uudistavia hoitoja tai tuotteita 2 viikkoon ennen varattua aikaa (A-vitamiini, AHA-yhdisteet, Anti Aging -tuotteet, ihoa kuorivat tuotteet)

 • Vältä Omega3 -kalaöljyn käyttöä 2 viikkoa ennen aikaa (voi vaikuttaa paranemiseen ja parantuneeseen lopputulokseen)

 • Vältä nikotiinituotteita juuri ennen laittoa (kiihdyttää verenkiertoa ja voi aiheuttaa ylimääräistä verenvuotoa)

 • Ei kulmien tai silmien kestovärjäystä 2-3 päivää ennen käsittelyä

 • Huono/vanhentunut liima, huono/väärä/hidas asennustekniikka

 • Asennusolosuhteet (lämpötila, ilmankosteus)

KOTIHOITO-
OHJEET

 
 • Vältä rasvaisia voiteita, ripsiväriä ja huulipunaa käsitellyillä alueilla 4-7 päivää

 • Vältä urheilua ja hikoilua 4-7 päivää

 • Ei saunaa 28 päivään, ei uimista 14 päivään

 • Ei aurinkoa tai solariumia 8-10 päivään (UV-säteily voi muuttaa värisävyä)

 • Vältä piilolinssien käyttöä viikko eyeliner -kestopigmentoinnin jälkeen

 • Huulien kestopigmentointi voi laukaista huuliherpeksen, joten oireiden ilmaantuessa käytä välittömästi Zoviraksia tai muuta vastaavaa voidetta/lääkitystä.

 • Ei verenluovutusta 4kk toimenpiteen jälkeen

Käsitelty alue tulee puhdistaa aamuin ja illoin nihkeällä vanulapulla/talouspaperilla, suoraa kastelua olisi hyvä välttää viikon ajan. Levitä ohut kerros rasvaa pesun jälkeen, ja lisää tarvittaessa päivän mittaan. Toista tätä viikon verran, tai niin kauan kunnes iho on selkeästi parantunut.

Ole tietoinen paranemisvaiheesta! 

Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen eri vaiheeseen; 

1. Ihon pintakerroksen parantuminen

2. Kuolleen ihosolukon kuoriutuminen (ihossa mahdollisesti rupea/hilseilyä)

3. Pigmentin luonnollinen väheneminen

Alkulaitosta seuraavat kaksi-neljä päivää pigmentti alkaa yleensä tummenemaan, joka on aivan normaalia - kulmien väri ei tule jäämään tummemmaksi. 

PIGMENTOINNIN HOITO- SEKÄ TAKUUASIAT
 • Ajan varattuasi sitoudut noudattamaan kaikkia edellä mainittuja valmistautumis- ja jälkihoito-ohjeita. ​

 • Toimenpiteen jälkeen pigmentointi on aina asiakkaan omalla vastuulla.

 • Pigmentoinnin takuuseen eivät kuulu sellaiset aiheutuneet vahingot, jossa pigmenttiä on irronnut ihosta mekaanisen rasituksen johdosta, kuten liiallisesta hien erityksestä, liikunnasta tai saunomisesta.

 • Pigmentoinnin takuun piiriin ei myöskään kuulu pigmentoinnin normaali ikääntyminen tai UV-säteilylle altistuminen, jotka molemmat aiheuttavat pigmentoinnin haalistumista.

 • Hoito-ohjeiden laiminlyöminen näkyy ammattilaiselle välittömästi, ja tällaisiin tapauksiin ei myönnetä takuukorjausta vaan asiakas kustantaa itse korjauksen hinnastomme mukaisesti

 • Vahvistuskertaan ei myöskään kuulu uudet muutokset kulmiin, eli kulmat vahvistetaan vain alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Mahdolliset lisät kustannetaan erikseen hinnaston mukaisesti tai tapauskohtaisesti.

 • Pigmentoija ei ole vastuussa asiakkaan jälkihoidossa mahdollisesti aiheutuneista komplikaatioista, kuten tulehduksesta, väriallergiasta tms.

Usein kysytyt kysymykset

 • Sattuuko kestopigmentointi?
  Tuntemukset hoidon aikana ovat yksilöllisiä, mutta kulmia pigmentoitaessa useimmat kuvailevat tunnetta "kulmien nyppimiseksi". Silmien, sekä etenkin huulten kohdalla tunne on varmasti epämiellyttävämpi, mutta sanoisin silti että ei hätää - tekniikkamme on hellävarainen ja pintapuudutetta lisätään tarvittaessa useammin oloa helpottamaan.

 • Mitä eroa on Microbladingillä ja kestopigmentoinnilla?
  Klassinen Microblading tarkoittaa todella luonnollista, "karvamaista" pigmentointia. Tämä tehdään yleensä manuaalisella tekniikalla, kun taas pigmentoinnit toteutetaan tatuointikoneeseen verrattavalla laitteella. 

 • Sopiiko kestopigmentointi tai Microblading rasvoittuvalle iholle?
  Kestopigmentointi sopii jokaiselle ihotyypistä riippumatta. Rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle kestopigmentointi on aina kestävämpi ja siistimpi vaihtoehto, kuin Microblading.

 • Voiko minulle tehdä pigmentointia, mikäli minulla ei ole lainkaan omia kulmakarvoja?
  Kulmien pigmentointi on mahdollista, vaikkei omia kulmakarvoja olisikaan. Mikäli kulmakarvoja ei ole, voi olla, että Microblading on sinulle sopivin vaihtoehto. Voimme kuitenkin katsoa juuri sinulle sopivan tekniikan paikan päällä hoitolassa. 

 • Voiko pigmentoinnin ottaa raskauden tai imetyksen aikana?
  Emme tee pigmentointeja raskaana oleville tai imettäville henkilöille. 

 • Voiko luomen päälle pigmentoida?
  Luomen päälle ei koskaan pigmentoida, mutta se ei ole este pigmentoimiselle. 

 • Voiko arven päälle pigmentoida?
  Tapauksesta riippuen kyllä. On kuitenkin odotettavissa, ettei pigmentti pysy yhtä hyvin arven kohdalla, kuin terveellä iholla.

 • Voiko kulmakarvat tai muut pigmentoinnit värjäytyä sinisiksi tai punaisiksi?
  REACH-asetusten mukaiset pigmentit eivät sisällä raskasmetalleja, jotka voisivat värjätä pigmentoinnin ajan saatossa ei-halutun värisiksi. 
  Käytössämme on aina maailman laadukkaimmat ja turvallisimmat pigmentoinnit, jotka säilyttävät värinsä kauniisti haalistuen.

 • Voiko toimenpiteen maksaa osamaksulla?
  Voit maksaa kahdessa erässä. Ensimmäinen maksu tulee suorittaa ensimmäisellä hoitokerralla, ja toinen vahvistuksessa 4-6 vk kuluttua alkulaitosta.

bottom of page